Cornellà de Llobregat, 19 de juny de 2019

S’acosta Sant Joan i el curs escolar toca la seva fi. Ha estat un any en el que 437 adolescents i joves han transitat per la nostra Escola de Noves Oportunitats. Per a uns quants, aquest ha estat el seu darrer any, per a altres ha estat tot just el primer. I per a tots ells, ha estat una experiència de vida.

Per aquest motiu, s’han organitzat dos petits actes de cloenda, de celebració i de reconeixement per al nostre alumnat. Han estat dos moments per compartir.

Una any més ens han acompanyat representants dels Departaments de Treball, Afers socials i Famílies, i d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i dels ajuntaments de Cornellà de Llobregat i de L’Hospitalet de Llobregat. Tampoc s’ho han perdut representants de tres de les principals aliances empresarials d’El Llindar: Cebado, Tragaluz i M Automoción, així com representants d’instituts de secundària, i d’altres institucions, voluntaris, voluntàries i membres del patronat.

I per cloure l’acte, abans de l’aperitiu organtizat pels joves d’El Repartidor, la Cristina “Cachu” ens ha fet un regal increïble.

Desitgem a tothom un bon i merescut estiu. Ens veiem al setembre amb tots aquells que segueixen el seu itinerari formatiu amb nosaltres. Molta sort als qui segueixen el seu camí. Sempre tindran les portes d’El Llindar obertes.