Cornellà de Llobregat, 5 de març de 2019

El passat divendres El Llindar va tancar la setmana de Carnaval amb la que ja s’ha convertit en la tradicional desfilada de disfresses. Després d’una setmana seguint les consignes del Rei Carnestoltes, la culminació final va ser tot un èxit.

La temàtica d’aquest any van ser les sèries de Netflix. Durant les setmanes prèvies, tots els grups varen estar preparant les disfresses i les coreografies. Els tallers de fusteria, art o tèxtil van estar especialment enfeinats durant aquest període de preparació.

Divendres al matí es notaven els nervis a l’ambient. A les 9h quan varen arribar els i les alumnes es veien les cares d’il·lusió, les preparacions d’última hora i la finalització de tots els detalls. A mig matí, tot l’alumnat de l’entitat es va reunir a Can Mercader per la desfilada (amb actuacions incloses).

El jurat, composat per la Direcció, l’Equip de Coordinació i representants dels alumnes ho varen tenir molt complicat per prendre una decisió. El “Premi a la disfressa més elaborada” se’l va endur el grup de l’Aula Taller que anaven de The Walking Dead. El “Premi a la millor actuació” se’l va endur el grup de Restauració amb la serva performance de Vikings. “El Premi a la disfressa més original” va ser per a un grup d’Automoció per la seva disfressa de La Casa de Papel. Finalment, es va donar un premi excepcional al grup de Ventallers per la seva interpretació d’una cançó tradicional àrab que va emocionar a tothom.

Malgrat i no ser premiats, tots els grups varen rebre un diploma personalitzat per la seva participació a la festa:

  • “Diploma als morts més vius” a Aula Taller per la seva disfressa de The Walking Dead.
  • “Diploma als més meravellosos” a Accés per la seva disfressa d’Alícia al País de les Meravelles.
  • “Diploma als més cantaires” a Ventallers per la seva actuació i disfressa del Joker.
  • “Diploma als més Wubba Lubba Dubb” a Automoció 1 per la seva disfressa de Ricky Morty.
  • “Diploma als més generosos” a Automoció 2 per la seva disfressa de La Casa de Papel.
  • “Diploma a les més perilloses” a Imatge 1 per la seva disfressa de Vis a Vis.
  • “Diploma a las supernenas más poderosas y los villanos más malvados” a Imatge 2 per la seva disfressa de Supernenas.
  • “Diploma als nòrdics més salvatges” a Restauració 1 per la seva disfressa de Vikings.
  • “Diploma als més musicals del Bronx” a Restauració 2 per la seva disfressa de The Get Down

És de rebut destacar l’altíssim nivell de participació i d’elaboració de tots els grups formació. Sembla clar que després de tres anys de celebració del Carnaval, aquesta festivitat està esdevenint una tradició molt benvinguda a l’escola. Esperem amb ganes l’edició de l’any que ve!

Aquí es pot visualitzar un vídeo resum de la jornada: Festa de Carnaval a El Llindar 2019