Cornellà de Llobregat, 17 de setembre de 2014

El Llindar torna a obrir les portes dels seus tallers i aules. El nou curs es presenta intens però s’afronta amb il·lusió i moltes ganes de seguir treballant per a que els adolescents i joves puguin seguir els seus itineraris formatius i personals.

L’equip educatiu ha preparat un curs repensat per a intentar donar la millor resposta educativa i personal a les demandes educatives. Es planteja doncs en clau d’Escola de Segona Oportunitat. Això vol dir, amb el desplegament d’itineraris formatius més llargs que alternin formació i treball, que vagin més enllà d’un curs formatiu d’un any.

L’oferta formativa inclou els programes d’ESO Adaptada, els de Retorn i Èxit Escolar i la Formació Professional Inicial de Nivell 1 (Imatge i Estètica, Mecànica i Fontaneria, calefacció i climatització) i Nivell 2 (Imatge i Estètica), els Serveis amb Joves i l’Orientació laboral. En tots ells es reforçarà l’acompanyament subjectiu de cada adolescent i jove.

A banda de la família professional ja consolidada de la imatge personal, enguany es vol refermar la de mecànica de vehicles lleugers i sumar-hi la de manteniment i rehabilitació d’edificis. L’objectiu és garantir el desplegament de les tres d’aquí a dos anys.

En total, aquest dimecres han creuat la porta d’El Llindar 130 alumnes, i en poques setmanes s’incorporaran 60 alumnes més.