L’Hospitalet, 02 de maig de 2016

Des d’aquesta setmana, l’Escola Restaurant El Repartidor Tragaluz – El Llindar comença el seu camí amb tres formacions per a 45 joves. Per celebrar-ho, el passat dijous 28 d’abril va tenir lloc una petita trobada entre l’alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín, El Llindar, el Grup Tragaluz i els mateixos joves que es van encarregar de cuinar i servir un petit aperitiu.

Tragaluz és una empresa líder del sector i serà el principal soci de coneixement del projecte. El seu compromís és fort i cabdal pel bon funcionament d’El Repartidor. S’ha implicat en el disseny i dotació de la sala del bar i restaurant i acompanyarà i assessorà tota la vessant de funcionament del restaurant i en els continguts formatius.

Durant aquests primers mesos, El Repartidor  focalitzarà la seva tasca en la formació de joves en el camp de la restauració (cuina i sala). L’obertura al públic serà esglaonada i es preveu per a la tardor d’aquest mateix any.

El Repartidor és un pas més en el desplegament de l’Escola de Segona Oportunitat d’El Llindar que, seguint els passos del Centre de Formació i Assessorament en Imatge Personal Cebado – El Llindar, contribuirà a acompanyar itineraris de vida alternant formació i treball.

L’Hospitalet Digital (29/04/2016)