Cornellà de Llobregat, 11 d’abril de 2019

Per quart any consecutiu, la Xarxa Espanyola d’Escoles de Segona Oportunitat s’ha reunit per celebrar la Trobada Nacional d’Escoles de Segona Oportunitat. Aquest any l’acte ha tingut lloc a Madrid el dies 2 i 3 d’abril. Han estat dos dies intensos, on alumnes i professionals de diverses escoles, així com altres agents educatius, empresarials i de l’administració s’han reunit per avançar en el procés de reconeixement de les escoles que, com El Llindar, ofereixen una altra oportunitat als joves exclosos del sistema educatiu reglat.

El focus d’aquest any era el talent de tots els nois i noies i, de les diverses activitats, destaca el manifest redactat i presentat pel grup de joves i l’entrega oficial de les acreditacions com a E2O dels socis. Però, sobretot, la trobada d’aquest any ha servit per continuar impulsant amb més il·lusió la creació i consolidació del model d’èxit d’Escoles de Segona Oportunitat.

Des de la xarxa ja s’està treballant per preparar l’edició de l’any que ve que, de ben segur, tindrà tant d’èxit com aquest any.

Més informació, vídeos i fotografies aquí.