Des de diferents llocs, 23 d’abril de 2020

Tot i la situació global de confinament, des d’El Llindar no hem volgut perdre l’oportunitat de celebrar la Diada de Sant Jordi amb professionals i alumnat.

Al llarg del dia s’han posat en marxa diverses iniciatives des de les diferents escoles i trams formatius que han dinamitzat la jornada i han apropat a joves, famílies i professionals a la celebració de la jornada confinada:

Felicitació dels professionals de Can Mercader

A l’edifici de Can Mercader hi conviu l’alumnat dels itineraris personalitzats d’aprenentatge competencial, joves d’entre 14 i 20 anys que cursen l’Aula Taller, Ventallers, Accés i Connecta’t, juntament amb els professionals educatius que els atenen i els professionals de les àrees d’administració, secretaria i projectes.

Per aquest grup, la felicitació ha estat el vídeo festiu dels professionals que han volgut fer arribar a tota la comunitat de Can Mercader i que ha tingut una molt bona acollida.

Jocs Florals a les Escoles d’Automoció i Imatge Personal

Les famílies professionals d’automoció i imatge personal, destinada a alumnes d’entre 16 i 21 anys, han volgut commemorar la jornada organitzant els tradicionals Jocs Florals de manera telemàtica.

El concurs ha convidat als nois i noies a presentar treballs que reflexionin o explorin temes com l’amor, Sant Jordi, sentiments, emocions, l’amistat, la tornada a la normalitat, el que trobem a faltar, el que estem aprenent, una crítica social com proposta constructiva o la celebració dels 15 anys de vida de l’escola, per exemple.

S’han creat quatre categories de treballs: creacions plàstiques (dibuix, pintura, collage, fotografia…), musicals, de vídeo i literàries, que els joves podran entregar per via telemàtica.

Recomanacions literàries d’El Repartidor

Finalment, els professionals de l’Escola Restaurant El Repartidor, a on es desenvolupen les formacions d’auxiliar de sala i cuina per a joves d’entre 16 i 21 anys, han volgut celebrar la jornada gravant un seguit de vídeos amb recomanacions literàries i lectures per als seus alumnes.

Totes les accions han servit per seguir fent escola, per mantenir el vincle amb l’alumnat tot i la distància i per dinamitzar un nou Sant Jordi, aquest cop des de casa.