Cornellà de Llobregat, 30 de juny de 2014

PPG Refinish aportarà la seva expertesa en els cursos de Formació Professional Inicial (Nivell 1) d’Auxiliar en Reparació i Manteniment de Vehicles Lleugers (PIP) d’El Llindar. Entre d’altres, compartirà materials i oferirà formació a l’equip professional, impartirà seminaris i ponències sobre aspectes tècnics i de producte als alumnes, i n’acollirà en pràctiques.

“La col·laboració amb empreses com PPG Refinsh ens ofereix l’oportunitat de compartir el coneixement i la visió de l’empresa. Així, els alumnes obtenen una visió molt clara i directa sobre el sector i el món empresarial en el que s’estan formant.” Begonya Gasch, directora de la Fundació El Llindar.

En el marc d’aquest acord, el passat divendres 13 de juny, un grup d’alumnes van visitar les instal·lacions de l’empresa a Montcada i Reixach, on van ser acollits i acompanyats per directius i tècnics de l’empresa.

PPG és una referència en productes per a repintat de vehicles. La investigació i el desenvolupament són dues de les senyes d’identitat d’una empresa que posa les tecnologies més avançades en favor de l’elaboració de productes d’excel·lent qualitat.

Més informació